Müşteri Hizmetleri

+90 212 519 58 64

Auzef Ders Kitapları

Auzef Ders Kitapları

Auzef ders kitapları, bu kitapların değeri pek bilinmez. Gerçi doğaldır aslında böylesi, zira daha temel konuları, kavramları öğrenmektedir insan, ama ne zaman ki sınavlara başlarsınız veya iş icabı araştırma gereğiniz ortaya çıkar, işte o zaman gözünüzde paha biçilmez konuma yükselirler. Birden dersiniz ki neler neler varmış içlerinde.

İlk sayfalar da ithaf edilen kişinin fotoğrafı, özgeçmişi ve onun için başka akademisyenlerce yazılmış övgü dolu yazılar vardır. Sonra içindekiler gelir, Auzef ders kitaplarını inceledikten sonra genellikle ithaf edilen kişiye dua edersiniz içinizden.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri olarak kitap konusun da sıkıntılar yaşıyorlar. Açıköğretim Fakültesine kıyasla alınan öğrenim ve Auzef ders kitaplarınızın siparişini verin kitaplarınızı adresinize ister ön ödemeli kargo isterseniz de kapıda ödemeli kargo ile gönderelim.



Yeni Auzef'li arkadaşlar. Auzefe ait resmi çıkmış soru dokümanları sitemiz de bulunmamaktadır. Soru ezberleyip sınıf geçmek gibi bir seçenek olmadığından İstanbul Üniversitesi mezunu olmak istiyorsanız ders çalışmanız konuları öğrenmemiz gerekmektedir. Tercihiniz geleceğiniz üzerine aradığınız, Auzef ders kitapları ve Auzef ders notları ise, soru bankaları, özet çalışma, ders sunumları için Web sitemizden alışveriş yapabilir, güvenle ve hızlı kargo ile Auzef Ders Notları, Auzef Ders Kitapları, satın alabilirsiniz. 

Sınıf güz dönemi 1-14 hafta  ders kitabı, sınıf bahar dönem lisans kitabı, auzef acil yardım ve afet yönetimi 4.sınıf, ders kitaplarına ulaşmak isteyen öğrenciler, ders kitaplarının yanı sıra ders sunumlarından oluşan auzef ders ve auzef sosyoloji 2.sınıf lisans ders notlarını ücretsiz kargo ile sitemizden temin edebilirler. İstanbul AUZEF için hazırlamış olduğumuz kaynaklarda başarı oranımız çok yüksektir. İstanbul AUZEF ile ilgili olarak ders kitapları, ders sunumları, Auzef İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi çıkmış soruları, soru bankası, ders kitapları, konu anlatımlı kitap, vize, final, bütünleme soruları, özetlerine ulaşmak için sitemizi ziyaret edin. 

Makro Yayınları ve Eğitim Hizmetleri

Sitemizden tüm auzef soru bankaları, not ve kitaplarını temin edebilirsiniz. Güvenli Alışveriş Makro Yayınları web sitesinde : www.makroyayinlari.com Ana sayfamızı ziyaret ederek alışverişe başlayabilirsiniz.